Zo veel keuze. Welke behandeling moet ik kiezen?

Bij Fair Wellness geloven we sterk in een gepersonaliseerde aanpak en het bieden van behandelingen die aansluiten bij de individuele behoeften en wensen van onze klanten. We begrijpen dat elke persoon uniek is en verschillende doelen en voorkeuren heeft als het gaat om wellness en ontspanning.

Ons uitgebreide aanbod aan behandelingen stelt ons in staat om een breed scala aan opties te bieden die passen uw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, spierverlichting, huidverbetering of stressvermindering, we hebben behandelingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Misschien is het aanbod wel te groot en weet je niet welke massage het beste aansluit bij je wensen en klachten. Geen probleem wij adviseren je graag.

Onze gepersonaliseerde aanpak

We beginnen iedere behandeling met een intake gesprek. We vragen naar je wensen, klachten, je pijntolerantie, relevante gezondheid zaken etc. Mochten we tot de conclusie komen dat de geboekte behandeling toch niet passend is, dan passen wij ons aan om jou een optimale massage behandeling te geven.

Om je voor de behandeling al een gesprek willen hebben, dan kan je altijd even contact opnemen. Tijdens adviesgesprek zullen we aandachtig luisteren naar jouw wensen, eventuele specifieke gezondheids- of wellnessdoelen en eventuele voorkeuren die je hebt. Op basis van deze informatie kunnen we een behandeling op maat voorstellen die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Onze wellness-experts hebben een diepgaande kennis van onze behandelingen en kunnen jou adviseren over welke behandeling het meest geschikt is op basis van jouw specifieke situatie. Ze zullen ook rekening houden met eventuele contra-indicaties of medische aandoeningen waar rekening mee moet worden gehouden.

Bij Fair Wellness streven we naar een holistische benadering van welzijn, waarbij we niet alleen kijken naar de fysieke aspecten, maar ook naar de mentale, emotionele en spirituele aspecten. We geloven dat een behandeling niet alleen effectief moet zijn, maar ook een gevoel van welzijn en harmonie moet bevorderen.

Onze gepersonaliseerde aanpak stelt ons in staat om behandelingen te bieden die niet alleen voldoen aan jouw specifieke behoeften, maar ook aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren en wellnessdoelen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je je comfortabel en op je gemak voelt, zodat je optimaal kunt genieten van de behandeling en de voordelen ervan kunt ervaren.

Dus, als je je afvraagt welke behandeling het beste bij jou past, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en een persoonlijk adviesgesprek te plannen. Onze deskundige wellness-experts staan klaar om jou te helpen de behandeling te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften en jouw unieke wellnessreis te begeleiden. Bij Fair Wellness streven we ernaar om jou een onvergetelijke ervaring te bieden die je lichaam, geest en ziel verfrist en vernieuwt.

Verschillende mogelijkheden

Om al wat richting te geven hebben we voor de meest gekozen behandelingen de verschillen en specifieke voordelen op een rijtje gezet

RELAX ONTSPAN MASSAGE:

Het is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan totale ontspanning en stressverlichting.

 • Door zachte en rustige massage verlichten we de spierspanning.
 • Massage duurt minimaal 30 minuten. Dan richten we ons vooraf op op het hoofd en halsgebied.
 • Massages van 60 of langer behandelen het hele lichaam.
 • Relax massages worden vooraf als aangenaam ervaren.
Hot stone massage:

Deze massage is bijzonder relax massage met stenen die zorgen voor een diepe warmte. Extra aangenaam op een koude dag.

 • Bij de hot stone massage worden warme stenen gebruikt om de spieren diep te ontspannen en spanning te verminderen.
 • De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en bevordert een diepe ontspanning en een betere doorbloeding.

DETOX ONTGIFTING MASSAGE:

Detox massage is vooraf bedoelt voor mensen die zich ‘beter in hun lef’ willen voelen. Heeft u veel vage klachten of last van vermoeidheid, dikke voeten of benen, hoofdpijn etc. Dan is een detox massage iets voor u.

 • De detox massage is ontworpen om het lichaam te helpen ontgiften en helpt het lichaam bij het afvoeren van ‘afvalstoffen’
 • De massage zorgt voor het stimuleren van de bloedsomloop, lymfe en energie.
 • Het helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam en kan helpen bij het verminderen van vochtophoping en het bevorderen van een gezonde huid.
 • We hebben ons gespecialiseerd in verschillende gezondheid verbeterende detox massagestherapien zoals: diabetes, cellulitis, artritis, carpaal tunnelsyndroom
Kruidenstempel massage:

Deze massage is een speciale vorm van een detox massage. De kruidenstempels bevatten verschillende kruiden die een ontgiftende en stimulerende werking hebben.

 • Bij de kruidenstempel massage worden warme kruidenstempels gebruikt om het lichaam te masseren.
 • Het helpt bij het bevorderen van ontgiften, ontspanning, het verlichten van spierspanning en het stimuleren van de energiestroom.
 • De intentie van deze massage wordt volledige afgestemd op uw behoefte.

RELIEVE – MAAK LOS MASSAGE

Deze massage is gericht op het verminder van stijve spieren en pijnklachten. Heeft u vaak rugpijn, nekpijn of last van klachten na een blessure. Dan zijn onze relieve massages de juiste behandeling.

 • Deze losmaak massages zijn vaak wat pijlijker. Maar u bepaald zelf uw grens.
 • Bij een massage van 30 minuten richten we ons op 1 of 2 probleem gebieden. Zit uw hele lichaam vast, dan hebben we 90 of 120 minuten nodig.
 • De massage kan doelgerichte een probleem behandelen om je te helpen weer in beweging te komen en je optimaal te voelen.
 • Het is zeer geschikt voor atleten en actieve mensen die hun prestaties willen verbeteren en blessures willen voorkomen.
 • We gebruiken verschillende technieken zoals:
  • De deep tissue massage: deze techniek richt zich op diepere lagen van spieren en bindweefsel om vastzittende spieren los te maken en chronische spanning te verlichten en is ideaal voor mensen met chronische pijn, sportblessures of spiergerelateerde klachten.
  • Sportmassage: gericht op het verbeteren van de flexibiliteit, het verminderen van spierpijn en het bevorderen van herstel na lichamelijke inspanning.
  • Thaise (yoga) massage: deze eeuwen oude techniek gebruiken de drukpunten van je lichaam en rek- en strekbewegingen.

Bij het maken van een keuze tussen de massages is het belangrijk om te kijken naar jouw specifieke behoeften en doelen. Als je op zoek bent naar totale ontspanning en stressvermindering, is de normale ontspanningsmassage wellicht de beste keuze. Als je behoefte hebt aan ontgifting en het verbeteren van de bloedsomloop, is de detox massage een goede optie. Voor diepe ontspanning en warmte kan de hot stone massage ideaal zijn. De kruidenstempel massage is geschikt voor het bevorderen van ontspanning en het stimuleren van de energiestroom. Als je te maken hebt met diepe spierspanning of chronische pijn, is de deep tissue massage een goede keuze. Voor sporters en actieve mensen is de sportmassage specifiek afgestemd op hun behoeften.

Het is altijd raadzaam om te overleggen met een professionele masseur bij Fair Wellness, zodat zij je kunnen adviseren op basis van jouw specifieke situatie en wensen. Ze kunnen je helpen de massage te kiezen die het beste bij jou past en optimaal profiteren van de voordelen die elke massage te bieden heeft. Iedere behandeling beginnen we met een intake gesprek om uw behoefte en wensen af te stemmen en u de beste massage te geven.