Ontspan bij Fair Wellness tijdens Boutique Fantastique

Zaterdag 1 juni, van 12:00 tot 19:00 in het MAHO Kwartier in Rotterdam

Fair Wellness doet mee aan Boutique Fantastique op 1 juni 2024! Op die dag organiseren we speciale activiteiten op straat om jou te verwennen en te laten ontspannen te midden van alle festiviteiten.

Kom langs en geniet van:

Speciale Boutique Fantastique Actie

Laat de stress achter je met een verkwikkende massage die je spieren ontspant en diepe ontspanning geeft. Verwen je vermoeide voeten met een massage die de doorbloeding verbetert en spanning verlicht.

Mis deze kans niet om te ontspannen, te genieten en te profiteren van exclusieve deals!

Kom langs bij Boutique Fantastique en beleef een unieke wellnesservaring bij Fair Wellness.

Boutique Fantastique is terug!

Op zaterdag 1 juni zal het gezelligste straatfestival van het jaar weer plaatsvinden in het MAHO-kwartier. Het MAHO-kwartier, bestaande uit onder andere de Pannekoekstraat en de Botersloot, zal het podium worden voor alweer de derde editie van dit straatfestival. Liefhebbers van fashion, muziek en lokaal winkelen kunnen op 1 juni weer volop genieten van leuke acties en optredens in het MAHO-kwartier tijdens deze editie van Boutique Fantastique.

Bij Boutique Fantastique zullen de straten gevuld zijn met muziek, vind je acts achter de bar, zullen winkels hun spullen naar buiten verplaatsen en dat alles terwijl er op straat lekkere hapjes worden uitgedeeld om te proeven. Ook is er aan de kleinsten gedacht! Die kunnen de hele dag meedoen aan een speurtocht door de wijk, of een kijkje nemen bij de knutselkraam.

Boutique Fantastique is een unieke samenwerking tussen de ondernemers in het gebied. Grote kans dat je er al een aantal van kent, met winkels als Very Cherry, de Groene Passage en de Kleine Kapitein. Of misschien heb je weleens een hapje gegeten bij Tante Nel, Spaghetteria, Panzerò of bij een van de andere horecazaken uit de wijk. Het gebied wordt vergeleken met populaire plekken als SoHo in New York en Le Marais in Parijs. Zet het dus in je agenda en geniet de hele zaterdag van alles wat het MAHO-kwartier te bieden heeft.

Boutique Fantastique vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni, van 12:00 tot 19:00 in het MAHO Kwartier in Rotterdam. Gratis toegang voor jong en oud. Meer info vind je op boutique-fantastique.nl