Wordt er olie gebruikt tijdens een massage?

Bij Fair Wellness maken we gebruik van hoogwaardige natuurlijke massageoliën en balsems tijdens onze behandelingen. Massageoliën en balsems hebben verschillende voordelen, zoals het verminderen van wrijving op de huid, het vergemakkelijken van soepele bewegingen en het bevorderen van ontspanning.

Onze masseurs selecteren zorgvuldig de olie en balsem die worden gebruikt, rekening houdend met de behoeften en voorkeuren van elke klant. We gebruiken oliën die hypoallergeen en geschikt zijn voor alle huidtypes, waardoor we een comfortabele en veilige ervaring kunnen bieden.

Als klant kunt u gerust aangeven of u een specifieke voorkeur heeft met betrekking tot de gebruikte olie, zoals een bepaalde geur of een hypoallergene optie. Onze masseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen.

Houd er rekening mee dat als u allergisch bent voor bepaalde oliën of een gevoelige huid heeft, het belangrijk is om dit voorafgaand aan de behandeling aan te geven, zodat we de juiste oliën en alternatieven kunnen gebruiken om uw comfort en welzijn te waarborgen.

Heeft u liever niet dat we olie of balsem gebruiken of wil i liever met uw eigen producten gemasseerd worden, kan kunt u dit aan de masseur aangeven.

Voor meer informatie over de oliën die we gebruiken en om een afspraak te maken, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. En lees mee over onze producten op de pagina Massage olie en balsem.

We staan klaar om u een heerlijke en ontspannende massage-ervaring te bieden.