Vergoed mijn verzekering een massage behandeling van Fair Wellness?

Fair Wellness massages worden niet vergoed door zorgverzekeringen. En wij zijn ervan overtuigd dat dat ook niet nodig is.

Waarom hebben klanten geen verzekering nodig voor hun behandelingen bij FairWellness? Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten geen afhankelijkheid van verzekeringen hoeven te hebben:

  • Betaalbaarheid: Verzekeraars stellen veel eisen aan zorgverleners. Het zijn met name voor administratieve lasten. Door geen verzekerde behandelingen te doen, kunnen we onze behandelingen tegen betaalbare tarieven aanbieden.
  • Geen zorgen over vergoeding. Onze prijzen zijn transparant en klanten kunnen direct betalen voor de diensten die ze ontvangen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de beperkte dekking of vergoedingen van een verzekering.
  • Flexibiliteit en keuzevrijheid: Zonder verzekeringsbeperkingen hebben klanten de vrijheid om te kiezen welke behandelingen ze willen ontvangen en hoe lang en hoe vaak ze dat willen doen. Ze kunnen hun behandelingen afstemmen op hun specifieke behoeften en voorkeuren, zonder zich zorgen te maken over de goedkeuring van een verzekeraar of de beperkte vergoedingen die zij bieden. Verzekeraars vergoeden vaak een korte behandeling. Te kost volgens ons.
  • Personalisatie en maatwerk: Bij FairWellness streven we ernaar om een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden aan elke klant. Door onafhankelijk te blijven van verzekeraars, kunnen we ons volledig richten op het begrijpen van de behoeften en wensen van onze klanten en hen de juiste behandelingen en zorg op maat bieden.
  • Toegankelijkheid: Onze focus ligt op het creëren van een toegankelijke omgeving voor iedereen die behoefte heeft aan massagebehandelingen. Door geen afhankelijkheid van verzekeringen te hebben, kunnen we onze diensten aanbieden aan een breder publiek, inclusief degenen die mogelijk geen of beperkte verzekering hebben.

We begrijpen echter dat sommige mensen afhankelijk zijn van verzekeringen voor hun medische kosten, en we moedigen klanten aan om de dekking en vergoedingsmogelijkheden van hun specifieke verzekering te controleren.

Bij FairWellness geloven we in het belang van zelfzorg en het investeren in ons welzijn. Onze behandelingen zijn ontworpen om te helpen ontspannen, stress te verminderen, pijn te verlichten en het algehele welzijn te bevorderen. Klanten kunnen genieten van de voordelen van onze professionele massageservices zonder afhankelijkheid te hebben van verzekeringsdekking.