Kan ik praten tijdens de massage?

Bij Fair Wellness moedigen we een ontspannen en rustige omgeving aan tijdens de massagebehandelingen, waarbij we de focus leggen op totale ontspanning en innerlijke rust. Daarom moedigen we doorgaans aan om tijdens de massage zo min mogelijk te praten.

Wij willen onze klanten een optimale ervaring te bieden, waarbij ze volledig kunnen ontspannen en genieten van de behandeling. Het verminderen van externe prikkels, waaronder gesprekken, draagt bij aan een diepere ontspanning en een betere verbinding met het lichaam en de geest.

Natuurlijk begrijpen we dat sommige klanten behoefte kunnen hebben aan communicatie tijdens de behandeling, bijvoorbeeld om specifieke behoeften of zorgen te bespreken. In dat geval staan onze masseurs open voor een beperkte en noodzakelijke communicatie om aan uw wensen tegemoet te komen. Voorafgaand aan iedere behandeling vindt altijd een intakegesprek plaats. Op dat moment kunt alles bespreken met uw masseur.

Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt tijdens de massage. Als u vragen heeft, pijn of ongemak ervaart, of iets wilt bespreken met uw masseur, aarzel dan niet om dit aan te geven. We streven ernaar om uw behoeften en voorkeuren te respecteren en een optimale massage-ervaring te bieden.

Bij Fair Wellness willen we dat u volledig kunt ontspannen en genieten van de voordelen van de massage. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens uw behandeling.