Mag in cannabis gebruiken voor of na mijn massage?

Het gebruik van cannabis voor of na een massage is een persoonlijke keuze en kan afhangen van verschillende factoren, waaronder je individuele gezondheid, tolerantie en reactie op cannabis.

Wij zijn geen medici en kunnen geen medische adviezen geven. Het is altijd raadzaam om met je zorgverlener te praten over eventuele specifieke gezondheidsgerelateerde vragen of over het gebruik van cannabis in combinatie met massage.

Dat gezegd hebbende.

Cannabis kan invloed hebben op je zintuigen, perceptie en algehele fysieke en mentale toestand. Het kan een kalmerend effect hebben en helpen ontspannen, wat gunstig kan zijn voor sommige mensen tijdens een massage. Anderen kunnen echter gevoeliger zijn voor de effecten van cannabis en het kan hun alertheid, reactievermogen en bewustzijn beïnvloeden, wat mogelijk ongewenst is tijdens een massage.

Als je ervoor kiest om cannabis te gebruiken in combinatie met massage, is het belangrijk om dit te communiceren met je masseur of masseuse. Ze kunnen dan rekening houden met eventuele effecten en het juiste niveau van zorg en comfort bieden tijdens de behandeling.

Nogmaals, ik raad je aan om met een medisch professional te praten om meer specifiek advies te krijgen dat is afgestemd op je individuele situatie en gezondheidstoestand.

Klanten die overduidelijk onder invloed zijn voor hun behandeling, kunnen we niet altijd veilig behandelen. Als we hierover twijfelen zullen we ze weigeren en wegsturen. U heeft dan geen recht op terugbetaling.