Onze specials

Speciale massages met extra aandacht en speciale producten

Ontdek onze speciale massagebehandelingen bij Fair Wellness, ontworpen om jou een unieke en verkwikkende ervaring te bieden. Onze behandelingen zijn gericht op het herstellen van balans, het verlichten van spanning en het bevorderen van algeheel welzijn. Laat je meevoeren naar een oase van ontspanning terwijl onze ervaren masseurs je lichaam en geest in harmonie brengen. Of je nu behoefte hebt aan een detoxmassage, een zwangerschapsmassage of een deep tissue massage, wij bieden aangepaste behandelingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Stap binnen in onze wereld van luxe en verwennerij en geef jezelf de ultieme massage-ervaring bij Fair Wellness.

zwangerschaps massage

Geniet van een ontspannende zwangerschapsmassage bij Fair Wellness. Onze speciaal opgeleide masseurs bieden een veilige en comfortabele ervaring voor aanstaande moeders. Laat de spanning en drukte van de zwangerschap verminderen terwijl we zachte en rustgevende technieken toepassen. Last van vocht in je voeten of benen? Pijn in je rug? Of zoek je wat verlichting in de laatste fase van je zwangerschap? Geniet van een moment van ontspanning en welzijn, terwijl we zorgen voor jou en je baby. Zwangerschapsmassages kunnen een waardevolle steun bieden op die momenten dat jij fysiek gaat merken dat je zwanger bent. De massage zal altijd worden aangepast aan het stadium van de zwangerschap en jou specifieke klachten.
Boek vandaag nog jouw zwangerschapsmassage en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient tijdens deze bijzondere periode.

Duomassage

Kies zelf het soort massage.
Ervaar ultieme ontspanning en verwennerij met onze duomassage bij Fair Wellness. Geniet samen met je partner, vriend(in) of familielid van een gelijktijdige massage in een rustgevende en intieme setting. JE MAG ZELF KIEZEN UIT EEN RELAX, NEK-SCHOUWDER-RUG OF RELIEVE/SPORT MASSAGE. Laat de stress en spanning van je afglijden terwijl onze ervaren masseurs jullie verwennen met aangepaste massage technieken.

TRIO MASSAGE is ook mogelijk. Met 2 personen in een duo en 1 in een single kamer. Of alle drie apart.

Maak het moment extra speciaal met ons Love & Relax arrangement, waarbij jullie na de massage kunnen genieten van een glas bubbels en heerlijke lekkernijen.

Nek en Schouder massage

Ontdek de verlichting die onze nek- en schoudermassage biedt bij Fair Wellness. Speciaal ontworpen om spanning en stijfheid in het nek- en schoudergebied te verminderen, bieden onze ervaren masseurs een gerichte behandeling. We begrijpen de impact van langdurig beeldschermgebruik en het constant gebruik van mobiele telefoons op deze gebieden. Laat ons de spanning losmaken en de doorbloeding stimuleren, zodat je weer soepel en ontspannen kunt bewegen. Gun jezelf een moment van verlichting en boek vandaag nog je nek- en schoudermassage voor een hernieuwd gevoel van welzijn.

ANTI-Cellulitus massage

Ontdek onze effectieve Anti-cellulitis massage bij Fair Wellness. Onze speciaal ontworpen behandeling richt zich op het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur. Wij gebruiken hierbij speciale midden die diep in de huid worden ingewerkt en ook na de behandeling nog dagen lang doorwerken zodat de behandeling nog enkele dagen doorwerkt.
Onze ervaren masseurs passen technieken toe om de doorbloeding te stimuleren en de vetophopingen te verminderen. Het is belangrijk op te merken dat cellulitisbehandelingen meerdere sessies vereisen voor optimale resultaten. Laat ons je begeleiden op dit traject naar een gladdere en stevigere huid.
Houd er rekening mee dat deze behandeling een stevige massage betreft. Samen met u zullen we de grens opzoeken van wat u aankan. No pain – no gain.

Boek vandaag nog je cellulitis massage en neem de eerste stap naar een stralende en zelfverzekerde jij.

Kruidenstempel Massage

Ervaar een betoverende reis van ontspanning en genezing met onze kruidenstempel massage bij Fair Wellness. Laat je onderdompelen in de geurige aroma’s en de warme aanraking van de kruidenstempels die zachtjes over je lichaam glijden. Onze ervaren masseurs combineren eeuwenoude technieken met de helende kracht van kruiden om spanningen te verminderen, de bloedsomloop te stimuleren en een diepe ontspanning te bevorderen. Laat jezelf overgeven aan de rustgevende omgeving en geniet van de weldaad voor lichaam en geest. Boek vandaag nog jouw kruidenstempel massage en beleef een unieke wellnesservaring.

Thaise massage

Ontdek de eeuwenoude kunst van ontspanning en genezing met onze traditionele Thaise yoga massage bij Fair Wellness. Laat je meenemen op een reis naar balans en welzijn, terwijl onze ervaren Thaise masseurs de drukpunten van je lichaam stimuleren en rek- en strekbewegingen uitvoeren. Ervaar de verlichting van spierspanning, verbeterde flexibiliteit en een diepe innerlijke rust. Onze authentieke benadering van de Thaise massage zorgt voor een unieke en helende ervaring. Boek vandaag nog jouw traditionele Thaise massage en geef jezelf de ultieme traktatie van ontspanning en vernieuwing.

Zweedse massage

Ontdek de klassieke ontspanning en verlichting met onze traditionele Zweedse massage bij Fair Wellness. Laat de stress en spanning van het dagelijks leven wegvloeien terwijl onze ervaren masseurs gebruikmaken van langzame, vloeiende bewegingen en verschillende technieken om je spieren diep te ontspannen. Geniet van de verbeterde bloedcirculatie, verlichting van pijnlijke spieren en een gevoel van algehele welzijn. Onze traditionele Zweedse massage is perfect om jezelf te verwennen en nieuwe energie op te laden. Boek vandaag nog jouw behandeling en ervaar de ultieme rust en revitalisatie voor lichaam en geest.

Kindermassage

Bij Fair Wellness bieden we ook speciale massages voor kinderen van ca. 3 – 12 jaar aan. Onze kindermassage is zacht, veilig en gericht op het bevorderen van ontspanning en welzijn bij de kinderen. Onze ervaren masseurs creëren een speelse en vriendelijke omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen. De massage helpt bij het verminderen van spanning, bevordert een gezonde nachtrust en stimuleert de zintuigen. Gun je kind een moment van rust en verwennerij, en zie hoe ze stralen van blijdschap en ontspanning. Boek vandaag nog een kindermassage en geef je kind de beste zorg en aandacht die het verdient.
Uiteraard bent u aanwezig bij deze behandeling.

Babymassage

Bij Fair Wellness bieden we een bijzondere ervaring voor ouders en hun baby: de baby massage. Leer de kunst van het masseren van je baby onder begeleiding van onze ervaren masseurs, zodat je deze waardevolle technieken ook thuis kunt toepassen. Tijdens de sessie leer je de juiste technieken om de band met je baby te versterken, de spijsvertering te bevorderen en de algehele ontspanning te stimuleren. Creëer een liefdevolle en kalmerende omgeving waarin je de band met je kleintje versterkt. Boek vandaag nog een baby massage sessie en geniet van dit intieme en kostbare moment samen met je baby, zowel in onze salon als thuis.
Er is ook een DUO babymassage mogelijk, waarbij 2 baby’s samen met een van de ouders de massage doen.

Diabetes massage

Onze diabetes massage bij Fair Wellness biedt speciale aandacht voor de doorbloeding van kleine bloedvaten in de benen en voeten. We begrijpen de impact van diabetes op de bloedsomloop en zenuwfunctie, en onze ervaren masseurs passen zachte technieken toe om de bloedcirculatie te bevorderen en de gezondheid van de benen en voeten te verbeteren. Door gerichte massage en stimulatie van drukpunten helpen we de spanning te verminderen en eventuele pijn te verlichten. Ervaar een moment van rust en verzorging, terwijl we je ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde doorbloeding. Boek vandaag nog jouw diabetes-massage en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient.

Artritus Massage

Bij Fair Wellness begrijpen we de uitdagingen van artritis en de broosheid van botten. Onze artritis massage is speciaal ontworpen om verlichting te bieden en de mobiliteit te verbeteren. Onze ervaren masseurs passen zachte technieken toe om de pijnlijke gewrichten te verzachten en de doorbloeding te stimuleren, met speciale aandacht voor de broze botten. Met voorzichtigheid en expertise zorgen we voor een veilige en gepersonaliseerde massage-ervaring die gericht is op jouw specifieke behoeften. Ervaar een moment van rust en verlichting, terwijl we je ondersteunen bij het beheersen van artritis en het bevorderen van een betere levenskwaliteit. Boek vandaag nog jouw artritis massage en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient.

Carpaaltunnel massage

Bij Fair Wellness bieden we een speciale massagebehandeling voor het voorkomen en verlichten van het carpaal tunnelsyndroom. Onze ervaren masseurs passen technieken toe die gericht zijn op het verminderen van spanning en het bevorderen van een gezonde doorbloeding in de handen en polsen. Deze behandeling kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het bevorderen van een optimale gezondheid van de handen en polsen. Boek vandaag nog jouw carpaal tunnelsyndroom preventie massage en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient.

LYMFE DRAINAGE

Lymfe drainage massage is een speciale massagebehandeling die gericht is op het stimuleren van de lymfecirculatie en het verbeteren van het lymfestelsel. Het is een zachte en ritmische massage die gebruikmaakt van specifieke technieken om overtollig vocht, toxines en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast stimuleert het het afweersysteem.

De bewegingen volgen de natuurlijke stroom van het lymfestelsel om de lymfecirculatie te stimuleren. De massage begint meestal bij de lymfeklieren in de nek en het gezicht, gevolgd door de rest van het lichaam, waarbij specifieke aandacht wordt besteed aan gebieden met vochtophoping of lymfeklieren.

Onze masseurs zijn geen medici. De behandeling vervangt nooit een door een zorgverlener voorgeschreven behandeling. Raadpleeg uw arts bij twijfel.

HOT STONE

De hot stone massage is een ontspannende en helende massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde basaltstenen. De stenen worden eerst in warm water verwarmd en vervolgens op strategische punten op het lichaam geplaatst om de energiebanen te stimuleren en spieren te ontspannen.

Tijdens de massage gebruikt de masseur de warme stenen om zachte, vloeiende bewegingen over het lichaam te maken. De combinatie van warmte en massage zorgt voor een diepe ontspanning en verlichting van spanning en stress. De stenen helpen de doorbloeding te verbeteren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en het lichaam beter kan herstellen.

De hot stone massage is ideaal voor mensen die last hebben van spierspanningen, stress, vermoeidheid of gewoon behoefte hebben aan een moment van diepe ontspanning. Het is een unieke ervaring die lichaam en geest in balans brengt en zorgt voor een gevoel van hernieuwde energie en welzijn.

TINNITUS MASSAGE

De massagetherapie voor de behandeling van tinnitus, gericht op ontspanning en speciale accu drukpunten, is gebaseerd op het cognitieve model van tinnitus en hyperacusis, zoals beschreven in het artikel “A Cognitive Model of Tinnitus and Hyperacusis; A Clinical Tool for Patient Information, Appeasement and Assessment.”

Bij deze massagetherapie worden speciale accu drukpunten gebruikt, die volgens de traditionele oosterse geneeskunde in verband staan met het gehoor en het zenuwstelsel. Door deze drukpunten voorzichtig te stimuleren, kan de energiestroom in het lichaam worden hersteld en kunnen eventuele blokkades worden opgeheven. Dit kan helpen om de doorbloeding te verbeteren en de ontspanning verder te bevorderen.

De combinatie van ontspanningstechnieken en speciale accu drukpuntmassage kan een synergetisch effect hebben op het verminderen van tinnitusklachten.

VOET(REFLEX)MASSAGE

Een voetmassage is een heerlijke manier om uw vermoeide voeten te verwennen en tegelijkertijd een diepgaand gevoel van ontspanning door uw hele lichaam te verspreiden. Uw voeten dragen u dag in dag uit en verdienen dus zeker wat extra aandacht en liefde.

Bij een voetmassage ligt u comfortabel terwijl een ervaren masseur zachte, ritmische bewegingen en druk uitoefent op uw voeten. Deze massage maakt gebruik van traditionele technieken die al eeuwenlang worden toegepast om de doorbloeding te verbeteren, spanning te verminderen en stress te verlichten.

Naast het ontspannende effect, kan een voetmassage ook andere positieve effecten hebben. Het kan helpen bij het verlichten van pijn en ongemak in de voeten en enkels, het stimuleren van de zenuwuiteinden en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.

Voetreflexologie, een techniek waarbij specifieke drukpunten op de voeten worden gestimuleerd, wordt vaak toegepast om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen.

GEZICHT EN HOOFD MASSAGE

Een gezichts- en hoofdmassage is een heerlijke behandeling die zorgt voor ultieme ontspanning en verjonging. Deze massage richt zich op de spieren en weefsels in uw gezicht en hoofd, waarbij zachte en verfijnde technieken worden gebruikt om spanning los te laten en een gevoel van diepe kalmte te bevorderen.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van zachte druk, knijpbewegingen en cirkelvormige bewegingen om de doorbloeding te stimuleren, de spieren te ontspannen en stress te verminderen. De gezichts- en hoofdmassage kan helpen om vermoeidheid en spanning in uw gezicht en hoofd te verminderen, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van sereniteit en welzijn bevordert.

De massage omvat vaak ook het masseren van uw hoofdhuid, wat niet alleen ontspannend is, maar ook de bloedcirculatie naar uw hoofdhuid en haarzakjes kan verbeteren. Dit kan bijdragen aan gezonder haar en een ontspannen gevoel.

cupping MASSAGE THERAPIE

Stimuleren van Doorbloeding en Ontgifting

Cupping massage is een therapeutische techniek die al eeuwenlang wordt toegepast in verschillende culturen, waaronder de Chinese en Arabische. Het omvat het plaatsen van speciale cups op de huid, die een vacuüm creëren en de huid en het onderliggende weefsel omhoog trekken. Dit helpt de doorbloeding te verbeteren, spierspanning los te laten en het lichaam te helpen ontgiften.

Bij een cupping massage wordt eerst een zuigende werking gecreëerd door de cups kort te verwarmen en ze vervolgens op de huid te plaatsen. De cups kunnen op één plek worden gelaten of over het lichaam worden bewogen om een masserend effect te creëren. Dit kan een zacht trekkend en ontspannend gevoel geven.

Cupping massage kan helpen bij het verminderen van spierpijn, het loslaten van verklevingen in het bindweefsel en het stimuleren van het lymfesysteem om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Na de massage kunnen er tijdelijke rode of paarse plekken op de huid verschijnen, die na een paar dagen verdwijnen.

REISSTRESS – JET Lag Massage

Of je nu een frequente globetrotter bent of gewoon af en toe op avontuur gaat, reisstress en jetlag zijn problemen die velen van ons maar al te goed kennen. Lange vluchten, tijdzoneverschuivingen en de algehele vermoeidheid van reizen kunnen je humeur en welzijn negatief beïnvloeden. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing: onze Reisstress en Jetlag massage. Deze unieke behandeling is ontworpen om je te helpen ontspannen, je lichaam te herstellen en de effecten van jetlag te minimaliseren, zodat je kunt genieten van elke minuut van je reis. In deze blog ontdek je meer over deze speciale massage en hoe het je reiservaring positief kan veranderen

BORSTVOEDING MASSAGE

Massage voor Vrouwen die Borstvoeding Geven: Verlichting en Ontspanning voor Moeders

Het moederschap is een prachtige reis, maar het kan ook fysieke en emotionele uitdagingen met zich meebrengen. Een van deze uitdagingen is het geven van borstvoeding, wat geweldig is voor de gezondheid van de baby, maar soms spanning en ongemak kan veroorzaken bij de moeder. Hier komt massage in beeld als een zachte en doeltreffende manier om de spanning te verlichten en de ontspanning te bevorderen voor vrouwen die borstvoeding geven.

Waarom borstvoedende moeders baat hebben bij massage? LEES BLOG

Menstruatie-verlichtings-massage

Elke vrouw kent de uitdagingen van menstruatieklachten. Buikpijn, spanning, en ongemak kunnen je humeur en welzijn beïnvloeden. Maar bij Fair Wellness hebben we de oplossing: onze Menstruatie-verlichtingsmassage.

Stel je een massage voor die speciaal is ontworpen om je te helpen ontspannen en de ongemakken van je menstruatie te verlichten. Onze deskundige masseurs gebruiken zachte technieken om spanning en krampen te verminderen. Bovendien maken we gebruik van speciale essentiële oliën die de pijn kunnen verlichten en je lichaam en geest tot rust brengen.

Geef jezelf de zorg en verlichting die je nodig hebt met onze Menstruatie-verlichtingsmassage. Je verdient het!

Postnatale Massage

Massage voor jong moeders

Het moederschap is een prachtige reis, maar het kan ook fysieke en emotionele uitdagingen met zich meebrengen.

De postnatale massage is speciaal ontworpen voor vrouwen die net zijn bevallen. Deze massage helpt bij het herstellen van het lichaam en biedt ontspanning na de inspanningen van de zwangerschap en bevalling.

Voordelen van Postnatale Massage:

1. Pijnverlichting:

   – Helpt bij het verminderen van spierpijn en spanning, vooral in de rug, nek en schouders.

   – Verlicht de pijn door de bevalling en de ongemakken van borstvoeding.

2. Vermindering van Zwelling:

   – Stimuleert de bloedsomloop en lymfedrainage, wat helpt bij het verminderen van vochtophoping en zwelling in het lichaam.

3. Stressvermindering:

   – Verlicht stress en bevordert ontspanning, wat essentieel is voor het mentale welzijn van nieuwe moeders.

   – Helpt bij het reguleren van hormonen die tijdens de zwangerschap en bevalling uit balans zijn geraakt.

4. Ondersteuning van de Herstelperiode:

   – Bevordert de genezing van keizersnede littekens door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels te verzachten.

   – Helpt bij het herstellen van de buikspieren en het bekkengebied.

Hoe Wordt de Postnatale Massage Uitgevoerd?

In een Comfortabele Positie:

   – De moeder ligt in een comfortabele positie, vaak op haar zij of in een semi-zittende houding, om het lichaam te ondersteunen en ontspanning te bevorderen.

Gebruik van Zachte Technieken:

   – Zachte massagetechnieken worden toegepast om spanning te verlichten zonder de gevoelige gebieden te belasten.

   – Speciale aandacht wordt besteed aan de rug, nek, schouders, benen en voeten. Hier zullen de massagetechniek vaak wel wat steviger (kunnen) zijn

Aromatherapie: We gebruiken Aromatherapie producten van Altearah voor extra diepe werking en ondersteuning.

Ondersteuning van Borstvoeding:

   – Technieken die spanning in de borstspieren verlichten en de doorbloeding verbeteren, wat kan helpen bij het voorkomen van borstontstekingen en het bevorderen van de melkstroom.

Aanbevelingen

– Vrouwen kunnen doorgaans 1 tot 6 weken na een vaginale bevalling beginnen met postnatale massage, afhankelijk van hun herstel.

– Na een keizersnede wordt geadviseerd te wachten tot de littekens voldoende zijn genezen, meestal 6 tot 8 weken, of zoals aanbevolen door een arts.

Frequentie:

  – Regelmatige sessies, bijvoorbeeld één keer per week, kunnen helpen bij een sneller herstel en langdurige ontspanning.

Een postnatale massage biedt nieuwe moeders een moment van rust en zorg, waardoor ze beter kunnen herstellen en genieten van hun nieuwe rol.

Lees ook: waarom borstvoedende moeders baat hebben bij massage? LEES BLOG