Onze RELAX massage

Fair Wellness past iedere massage aan aan de wensen en klachten van onze klanten.
Geen een massage zal dan ook 100% gelijk zijn. Om u een indruk te geven van wat u mag verwachten bestaat onze relax massage uit de volgende onderdelen. Een effectieve behandeling duur minimaal 60 minuten.

Voor wie?

Een relax massage kan iedereen helpen die zich wil ontspannen. Speciaal bevelen we deze massage aan voor mensen met stress.

Deze relax en stressverminderende massage is bedoeld om de spanning in het lichaam te verminderen en een gevoel van ontspanning en kalmte te bevorderen. Het kan zo vaak als nodig worden herhaald en kan helpen om dagelijkse stress los te laten en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Relax massage

Keuze van massage olie.

Als u van aromatherapie houdt, kunt u enkele druppels van een kalmerende etherische olie zoals lavendel of kamille toevoegen aan de massageolie. De geur kan helpen om de ontspanning te verdiepen. We bespreken dit met u voordat we beginnen

Onderdelen van de massage

Stap 1: Een Ontspannende Omgeving

Fair Wellness zorgt voor een rustige en ontspannende omgeving. We dimmen de lichten en zorg voor een comfortabele ondergrond op een van onze luxe verstelbare behandeltafels. Er staat rustgevende muziek op de achtergrond en het ruikt aangenaam.

Stap 2: Ademhalingsoefeningen

Begin met enkele diepe ademhalingsoefeningen om u te helpen ontspannen. Neem langzame, diepe ademhalingen in door de neus en adem langzaam uit door de mond. Herhaal dit enkele keren. Met zachte handen helpen we u om uw ademhaling tot rust te brengen en de eerste stress lekkernij uit te ademen.

Stap 3: Hoofd, Nek- en Schoudermassage

U ligt op uw buik. We beginnen met het masseren van hoofd, nek en schouders, waar veel mensen spanning vasthouden. We gebruiken langzame, soepele bewegingen en oefen zachte druk uit. Daar waar knopen of gespannen gebieden aantreffen masseren we deze voorzichtig los. Soms zullen we wat ‘dieper’ moeten masseren of effect te bereiken. U geeft daarbij aan hoever we mogen gaan.

Stap 4: Rugmassage

We gaan verder met een rugmassage. Met handpalmen maken we lange strijkbewegingen langs de rug en letten ook hier op tekenen van spanning.

Stap 5: Arm- en Handmassage

Met wat massageolie op de armen en handen masseren we armen en handen. We besteden extra aandacht aan de handpalmen, vingers en polsen, waar veel spanning kan zitten.

Stap 6: Been- en Voetmassage

Daarna doen we het zelfde op de benen en voeten. We masseren de kuiten, dijen en voeten met langzame, kalmerende bewegingen. Extra aandacht besteden we aan de voetzolen en de tenen.

Stap 7: Afsluitende Ademhalingsoefeningen

We eindigen de massage met enkele rustige ademhalingsoefeningen om u te helpen in een staat van diepe ontspanning te blijven. Nadat we u een aantal minuten geven om de ontspanning te ervaren, helpen we u langzaam weer terug te keren naar de realiteit. Met een ontspannen lichaam en geest zult u beter is staat zijn de problemen van alle dag aan te kunnen.