Onze massages

Ontdek onze exclusieve behandelingen voor een optimale wellness ervaring

Onze massages

Behandelingen duren minimaal 30 minuten. De meeste behandelingen zijn pas effectief als we er wat meer tijd voor uittrekken. 60, 90 of 120 minuten.
Hoeveel tijd gunt u uzelf voor een gezond lichaam?

Intake gesprek

Iedere behandeling begint met een intake gesprek. Daarbij bespreekt u met uw masseur uw wensen, klachten en andere relevante zaken. Uw masseur zal u adviseren over de mogelijkheden. Wij zorgen dat u de massage krijgt die u wilt en nodig heeft. Wij gaan daarbij net een stapje verder: bij iedere massage krijgt u tevens een aromatherapie afgestemd op wat u op dat moment nodig heeft. lees meer over onze aromatherapie

Fijn of pijn?

Tevens vragen wij altijd naar uw ‘pijngrens’.
Iedereen heeft een andere pijngrens. Een ontspanningsmassage is meestal zacht en aangenaam en wordt zeker niet als pijnlijk ervaren. Als uw masseur klachten als stijve spieren gaat behandelen, kan de massage pijnlijker worden.

Een beetje pijn is fijn… en u bent de enige die dat voelt. Dus u bent uiteindelijk degene die uw eigen pijngrens bepaald!

Lees meer over dit onderwerp: Massage aangenaam of pijnlijk?

Basis massages

Wij passen al onze behandelingen aan aan uw wensen en klachten

RelAx – Ontspan

Laat de stress en spanning van het dagelijkse leven los met onze relax massagebehandeling. Onze ervaren masseurs gebruiken zachte en vloeiende bewegingen om je spieren te ontspannen en je geest te kalmeren. Geniet van een diepe ontspanning terwijl we je lichaam in balans brengen en je energie laten stromen. Deze behandeling is ideaal voor het verminderen van stress, het bevorderen van een goede nachtrust en het herstellen van innerlijke rust. Deze massage kan worden geboekt vanaf 30 minuten.

Detox – oNtgiftig

Ontgift je lichaam en geest met onze detox massagebehandeling. Deze krachtige massage richt zich op het verwijderen van afvalstoffen en het stimuleren van de bloedcirculatie. Onze masseurs passen specifieke technieken toe om blokkades in het lichaam op te heffen, afvalstoffen ter verwijderen en de vitaliteit te herstellen. Ervaar een diepe reiniging en vernieuwing terwijl we je helpen om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Een complete behandeling duurt minimaal 60 minuten. Bij meer complexe klachten adviseren wij u minimaal 90 minuten te boeken.

Relieve – Maak los

Deze massage lijkt het meeste op wat veel mensen een sportmassage noemen. Onze gespecialiseerde masseurs richten zich op het verlichten van spanning, het herstellen van de flexibiliteit en het verbeteren van de mobiliteit. Of je nu last hebt van sportgerelateerde blessures, chronische pijnen of vastzittende spieren, wij bieden doelgerichte behandelingen om je te helpen weer in beweging te komen en je optimaal te voelen. Wenst u alleen aan een (klein) deel van uw lichaam gemasseerd te worden, dan kunt u 30 minten boeken. Een complete behandeling duurt minimaal 60 minuten. Bij meer complexe klachten adviseren wij u minimaal 90 minuten te boeken.

Nog niet gevonden wat u zocht? Lees meer over de verschillende massages via deze link.
Kijk dan verder bij onze specials en arrangementen

iedereen VERDIENT wat meer aandacht