Massage olie en balsem

Bij Fair Wellness begrijpen we het belang van hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke kwaliteitsproducten voor een optimale massage-ervaring.

Bij Fair Wellness streven we ernaar om elke massagebehandeling tot een buitengewone ervaring te maken. Daarom gebruiken we alleen de beste massageoliën en balsems die zorgvuldig zijn geselecteerd om een optimale ontspanning en verzorging te bieden.

Bij Fair Wellness geloven we dat het gebruik van hoogwaardige massageoliën en balsems zonder toevoegingen van schadelijke chemicaliën. Onze producten dragen bij aan een holistische wellnesservaring.

Onze professionele masseurs zullen de juiste olie en balsem kiezen op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren, zodat je kunt genieten van een gepersonaliseerde en verkwikkende massagebehandeling. Of we een massage olie of balsem gebruiken hangt vaak af van de specifieke behandeling en klachten. In veel gevallen zullen we beide gebruiken waarbij de balsem lokaal op een spiergroep wordt gebruik.

Let op: Individuele reacties op oliën en baslems kunnen variëren. Als je allergieën hebt of gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten, raden we je aan om dit vooraf met onze masseurs te bespreken. Eventueel kunnen we voor de behandeling een patch test doen.

Massage-olie

Onze massageoliën zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. We hebben gekozen voor massageolie van een mengsel van amandelolie, jojobaolie, kokosolie en druivenpitolie vanwege hun voedende eigenschappen en hun vermogen om de huid diep te hydrateren. Deze oliën zorgen voor een soepele en glijdende beweging tijdens de massage, waardoor je spieren ontspannen en je geest tot rust komt.

Bij specifieke aandoeningen kunnen er echter andere overwegingen zijn. Uw masseur zal u adviseren tijdens het intakegesprek:

  • Gevoelige huid: Voor mensen met een gevoelige huid is het raadzaam om hypoallergene oliën te gebruiken, zoals druivenpitolie, zonnebloemolie of rijstkiemolie. Vermijd oliën met toegevoegde geurstoffen of kunstmatige ingrediënten die huidirritatie kunnen veroorzaken.
  • Spierpijn en ontstekingen: Voor massages gericht op het verlichten van spierpijn en ontstekingen kan een olie met ontstekingsremmende eigenschappen nuttig zijn, zoals arnica-olie, eucalyptusolie of pepermuntolie. Deze oliën kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verlichten van pijn.
  • Droge huid: Bij een droge huid kunnen oliën met intensieve hydraterende eigenschappen nuttig zijn, zoals jojobaolie, sheaboterolie of avocado-olie. Deze oliën helpen de huid te voeden en te hydrateren.
  • Cellulitis: Bij massages gericht op het verminderen van cellulitis kan een olie met verstevigende eigenschappen worden gebruikt, zoals grapefruitolie, jeneverbesolie of rozemarijnolie. Deze oliën kunnen de bloedcirculatie stimuleren en de huidtextuur helpen verbeteren.

Aromatische balsems

Daarnaast maken we gebruik van aromatische balsems die een extra dimensie aan je massagebehandeling toevoegen. Onze balsems zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën, zoals lavendel, eucalyptus en rozemarijn, die bekend staan om hun kalmerende en verkwikkende effecten. Deze balsems helpen je dieper te ontspannen en je zintuigen te prikkelen.

Bij specifieke aandoeningen kunnen er echter andere overwegingen zijn. Uw masseur zal u adviseren tijdens het intakegesprek:

  • Relax massage: voor een ontspanningsmassge raden we onze Lavendel Massagebalsem aan. De kalmerende eigenschappen van lavendel helpen de geest te ontspannen en stress te verminderen, terwijl de balsem de huid voedt en hydrateert.
  • Relieve massage: Voor een verkwikkende en verfrissende massagebehandeling zoals onze Relieve massages, adviseren we onze Eucalyptus Massagebalsem. Eucalyptus heeft een verkoelend effect en kan helpen bij het verlichten van spierspanning. De balsem laat een verkwikkende geur achter en laat de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen.
  • Detox massage: Voor een revitaliserende en stimulerende massage raden we onze Rozemarijn Massagebalsem aan. Rozemarijn heeft verkwikkende eigenschappen en kan de bloedcirculatie verbeteren. De balsem helpt vermoeide spieren te ontspannen en geeft een verfrissende boost aan de huid.

Onze professionele masseurs zullen de juiste massagebalsem kiezen op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Ze zullen de balsem zorgvuldig aanbrengen tijdens de massage om een soepele en vloeiende beweging te bevorderen en een extra laag van luxe en verzorging toe te voegen aan jouw behandeling.