Postnatale Massage: Herstel en Ontspanning met Fair Wellness

Bij Fair Wellness begrijpen we hoe belangrijk het is voor nieuwe moeders om te herstellen en te ontspannen na de bevalling. Daarom bieden we een speciale postnatale massage aan, uitgevoerd met de hoogwaardige producten van Altearah. Deze massages combineren massagetherapie met aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie voor een optimaal herstel.

Waarom Postnatale Massage?

Een postnatale massage helpt bij het herstellen van het lichaam en biedt diepe ontspanning. Het kan helpen bij het verminderen van spierpijn en spanning, vooral in de rug, nek en schouders. Bovendien kan het zwelling verminderen, stress verlichten en de algehele genezing bevorderen. Het zorgt voor dat je fit bent om na je zwangerschapsverlof weer aan de slag te gaan.

Aromatherapie, Chromotherapie en Geurtherapie

Bij Fair Wellness maken we gebruik van de producten van Altearah, die speciaal zijn ontworpen om de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie te combineren. Voor onze postnatale massages gebruiken we de kleur Zilver.
Zilver staat bekend om zijn herstellende eigenschappen en helpt het lichaam sneller te genezen na de bevalling.

Voordelen van Zilver

  • Herstel Bevorderen: Zilver helpt bij het herstellen van de huid en spieren.
  • Stress Verminderen: De kalmerende eigenschappen van zilver helpen bij het verminderen van stress en angst.
  • Verbeterde Bloedsomloop: Bevordert een betere bloedsomloop, wat essentieel is voor genezing en herstel.

Wekelijkse Massages voor Optimaal Herstel

Wij adviseren om de postnatale massage wekelijks te herhalen voor ten minste 6 weken. Regelmatige massages kunnen het herstelproces versnellen en zorgen voor langdurige ontspanning. Dit is vooral belangrijk voor nieuwe moeders die weer aan het werk gaan. Informeer naar de mogelijkheden voor een strippenkaart of massage abonnement.

Borstvoedingsklachten

Onze postnatale massages kunnen ook aandacht besteden aan borstvoedingsklachten. Door de spanning in de borstspieren te verlichten en de doorbloeding te verbeteren, kan de massage helpen bij het voorkomen van borstontstekingen en het bevorderen van de melkstroom.

Gezonde Terugkeer naar het Werk

Een gezonde en ontspannen moeder is beter voorbereid op de terugkeer naar het werk. Onze postnatale massages helpen bij het herstellen van de fysieke en mentale balans, waardoor nieuwe moeders zich beter kunnen concentreren en productiever zijn.

Hoe Wordt de Massage Uitgevoerd?

  1. In een Comfortabele Positie: De moeder ligt in een comfortabele positie, vaak op haar zij of in een semi-zittende houding, om het lichaam te ondersteunen en ontspanning te bevorderen.
  2. Gebruik van Zachte Technieken: Zachte massagetechnieken worden toegepast om spanning te verlichten zonder de gevoelige gebieden te belasten.
  3. Aromatherapie: Essentiële oliën zoals lavendel, kamille en rozenolie kunnen worden gebruikt om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen.
  4. Ondersteuning van Borstvoeding: Technieken die spanning in de borstspieren verlichten en de doorbloeding verbeteren, wat kan helpen bij het voorkomen van borstontstekingen en het bevorderen van de melkstroom.

Conclusie

Bij Fair Wellness zorgen we ervoor dat nieuwe moeders de zorg en ontspanning krijgen die ze verdienen. Onze postnatale massages met de producten van Altearah zijn ontworpen om het herstel te bevorderen en stress te verminderen. Plan uw wekelijkse massage vandaag nog en ervaar de voordelen van onze unieke benadering van welzijn en herstel.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken: www.fairwellness.nl