Kruidenstempel massage

Bij Fair Wellness streven we ernaar om je een verkwikkende en ontspannende kruidenstempel massage-ervaring te bieden. Onze professionele masseurs zijn getraind in het gebruik van de kruidenstempels en zullen ervoor zorgen dat de massage afgestemd is op jouw behoeften en comfortniveau. De unieke combinatie van warmte, aroma’s en de helende eigenschappen van de kruiden maakt de kruidenstempel massage tot een bijzondere en heilzame ervaring. Geniet van de heerlijke geur, warmte en ontspanning die deze bijzondere massagebehandeling met kruidenstempels met zich meebrengt.

Bij Fair Wellness bieden we een heerlijke en ontspannende kruidenstempel massage aan. Hier is een beschrijving van hoe een kruidenstempel massage bij Fair Wellness verloopt:

Voorbereiding:

 • Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd door onze vriendelijke medewerkers.
 • Ze zullen je begeleiden naar een rustige en sfeervolle behandelkamer.

Intakegesprek:

 • Voordat de massage begint, zal de masseur een kort intakegesprek met je voeren.
 • Dit is om je specifieke behoeften, eventuele klachten of zorgen te bespreken, zodat de massage op maat kan worden afgestemd.

Sfeervolle Omgeving:

 • De behandelkamer is zorgvuldig ingericht om een ontspannende en rustgevende sfeer te creëren.
 • Zachte verlichting, kalmerende muziek en aangename geuren helpen je te ontspannen en tot rust te komen.

Voorbereiding van de Kruidenstempels:

 • De masseur zal speciale kruidenstempels bereiden door kruiden in stoffen zakjes te wikkelen en deze te stomen of te verwarmen.
 • Deze kruidenstempels worden zorgvuldig samengesteld en bevatten een combinatie van geneeskrachtige kruiden.

Toepassing van de Kruidenstempels:

 • De masseur zal de verwarmde kruidenstempels over je lichaam rollen, zachtjes druk uitoefenen en in cirkelvormige bewegingen masseren.
 • De warmte en geur van de kruiden helpen bij het ontspannen van je spieren en het bevorderen van de energiestroom.

Wat een kruidenstempel massage speciaal maakt, is het gebruik van warme kruidenstempels tijdens de massage. Deze stempels zijn gevuld met een mix van geneeskrachtige kruiden, zoals bijvoorbeeld lavendel, kamille, gember, citroengras of eucalyptus.

De warmte van de kruidenstempels helpt de spieren te ontspannen en bevordert de doorbloeding. Tegelijkertijd geven de kruiden aroma’s af, die een rustgevend en kalmerend effect hebben op zowel lichaam als geest.

De kruiden in de stempels hebben vaak geneeskrachtige eigenschappen, zoals het verminderen van ontstekingen, het verlichten van spierspanning en het stimuleren van de energiestroom in het lichaam. Dit maakt de kruidenstempel massage niet alleen ontspannend, maar ook therapeutisch en helend.

Daarnaast voegt de combinatie van massagebewegingen en de zachte druk van de kruidenstempels een extra dimensie toe aan de massage. Het helpt om spanningen en knopen in de spieren los te maken, terwijl de warmte en de geur van de kruiden zorgen voor een diepe ontspanning.

De unieke combinatie van warmte, aroma’s en de helende eigenschappen van de kruiden maakt de kruidenstempel massage tot een bijzondere en heilzame ervaring. Het is een effectieve manier om zowel fysieke als mentale spanningen los te laten en het lichaam in balans te brengen.

Massage met de Handen:

 • Na het gebruik van de kruidenstempels zal de masseur ook zijn/haar handen gebruiken om je lichaam verder te masseren.
 • Ze zullen verschillende massagetechnieken toepassen, zoals strijkingen, knedingen en drukpunten, om spanning los te laten en de doorbloeding te stimuleren.

Diepe Ontspanning:

 • De combinatie van de warmte, geur en massage zorgt voor een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest.
 • De kruiden in de stempels hebben ook geneeskrachtige eigenschappen die kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning en het bevorderen van de algehele balans.

Afsluiting:

 • Na de massage krijg je de tijd om rustig bij te komen en eventueel wat water te drinken.
 • De masseur kan je nog wat nazorgadvies geven, zoals het drinken van voldoende water om gehydrateerd te blijven.