Ontdek de Voordelen van Onze 10-Strippentkaart!

Ben je op zoek naar een manier om regelmatig te genieten van ontspannende massages, terwijl je ook nog eens bespaart op de kosten? Zoek niet verder! Onze 10-Strippentkaart bij Fair Wellness biedt jou de perfecte oplossing.

Hoe Werkt Het?

Het concept is eenvoudig en voordelig. Bij de aanschaf van onze 10-Strippentkaart koop je 10 massagesessies meteen, en je ontvangt een aantrekkelijke korting op het reguliere tarief. Hier is hoe het werkt:

  1. Kies Jouw Favoriete Massages: Met de 10-Strippentkaart heb je de vrijheid om te genieten van verschillende soorten massages, of je kunt je favoriete massage kiezen. Ons aanbod omvat ontspanningsmassages, diepe weefselmassages, hot stone massages, en nog veel meer.
  2. Flexibiliteit in Gebruik: Je kunt je strippen gebruiken wanneer het jouw uitkomt. Of je nu behoefte hebt aan wekelijkse ontspanning, maandelijkse stressverlichting, of op een speciaal moment een massage wilt, onze 10-Strippentkaart past zich aan jouw schema aan.
  3. Voordelig Tarief: Door vooraf een pakket van 10 massages te kopen, profiteer je van een aanzienlijke korting. Je krijgt waardevolle massages tegen een gereduceerd tarief, waardoor je flink bespaart.
  4. Geen Vervaldatum: Maak je geen zorgen over haasten om je strippen op te maken. Onze 10-Strippentkaart heeft geen vervaldatum. Je behoudt de flexibiliteit om ze te gebruiken wanneer je wilt.
  5. Eenvoudig bijhouden: We houden je strippen digitaal bij, zodat je altijd kunt zien hoeveel massages je nog hebt. Geen gedoe met fysieke kaarten die je kunt verliezen.

Waarom Kiezen Voor Onze 10-Strippentkaart?

  • Bespaar Geld: Geniet van premium massages voor minder geld. Onze strippenkaart biedt een aanzienlijke korting in vergelijking met het betalen per sessie.
  • Regelmatige Self-Care: Een consistente massage routine kan bijdragen aan een gezondere levensstijl. Met onze kaart is het gemakkelijk om regelmatig voor jezelf te zorgen.
  • Flexibiliteit: Pas je massages aan je behoeften aan. Ontvang een kalmerende ontspanningsmassage op een drukke dag, of kies voor een diepe weefselmassage als je spierspanning hebt.
  • Geen Verplichtingen: Er zijn geen verplichtingen of lidmaatschapskosten. Je hebt volledige controle over wanneer en hoe je je strippen gebruikt.

Klaar om te profiteren van de voordelen van onze 10-Strippentkaart? Kom lang om er een aan te schaffen en begin je reis naar een ontspannen en stressvrij leven!

Tijdelijke aanbieding

10 x 60 minuten Relax, Detox of Relieve massage:

Strippenkaart 600 | 615 euro

10 x 90 minuten Relax, Detox of Relieve massage:

Strippenkaart 900 | 850 euro